Binnen 3 dagen 100% rijklaar thuisbezorgd

Tweedehands Fietsen Utrecht

Welkom bij 2dehandsfietsenwinkel, dé plek voor tweedehands fietsen in Utrecht. Bij ons vind je een ruim aanbod van betaalbare bikes die er nog supergoed uitzien én heerlijk rijden. Of je nou een stadsfietser, een adrenaline-junkie op zoek naar een mountainbike, of gewoon een relaxte e-bike rijder bent, wij hebben voor ieder wat wils.

 

Rijklare tweedehands fietsen

Bij 2dehandsfietsenwinkel zetten we hoog in op betrouwbaarheid en kwaliteit. Voordat een fiets bij ons de deur uitgaat, wordt-ie grondig gecheckt door onze kundige fietsmonteurs. We zorgen ervoor dat alle belangrijke onderdelen, zoals remmen, versnellingen, banden en lichten, in topconditie zijn. En als er iets gefixt moet worden, dan maken we het meteen in orde. Zo weet je zeker dat je een fiets krijgt die veilig is en geen gedoe oplevert.

 

Keuze zat!

Bij 2dehandsfietsenwinkel begrijpen we dat iedereen zo z'n eigen voorkeuren heeft als het om tweedehands fietsen gaat. Daarom hebben we een enorme selectie van verschillende modellen en types, zodat je zeker de fiets vindt die perfect bij je past. Of je nou een relaxte cruiser voor dagelijks gebruik zoekt, een vette mountainbike voor avontuurlijke tochten, of een e-bike om lekker lui te rijden, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om je te helpen en je de beste keuze te laten maken, helemaal afgestemd op jouw wensen en budget.

 

Betaalbare tweedehands fietsen in Utrecht

Bij 2dehandsfietsenwinkel snappen we dat je niet de hoofdprijs wilt betalen voor je tweedehands fiets in Utrecht. Daarom hebben we lekker scherpe prijzen, die ook voor studenten goed te betalen zijn. Bij ons krijg je waar voor je geld en nog veel meer. Maar we gaan verder dan alleen de verkoop van fietsen. Ons team staat altijd voor je klaar met supervriendelijk advies, handige tips en alle ondersteuning die je nodig hebt. We willen namelijk dat jij volop kunt genieten van je fiets en dat alles op rolletjes loopt.

 

Duurzaam en milieubewust

Als je kiest voor een tweedehands fiets bij 2dehandsfietsenwinkel, dan maak je niet alleen jezelf blij, maar help je ook mee aan een duurzame toekomst. Door te gaan voor tweedehands verminder je de vraag naar nieuwe fietsen en draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke bronnen. Dat is toch te gek?! Bij 2dehandsfietsenwinkel zijn we trots op ons groene en milieubewuste karakter.

Utrecht is met zijn fietsvriendelijke infrastructuur en talloze fietspaden is het de ideale plek om te genieten van je tweedehands fiets. Fiets naar college of je werk, verken de historische binnenstad, of maak ontspannen tochten langs de schilderachtige grachten. Utrecht biedt eindeloze mogelijkheden voor fietsliefhebbers van alle niveaus. Met een tweedehands fiets van 2dehandsfietsenwinkel ben je helemaal klaar om Utrecht te verkennen.