Binnen 3 dagen 100% rijklaar thuisbezorgd

Onze werkwijze

Werkwijze
Een groot gedeelte van onze fietsen wordt opgekocht van diverse gemeenten. Daarnaast verkrijgen wij fietsen door inruil, en kopen we onze fietsen op van diverse fietsenwinkels. Elke fiets wordt vakkundig rijklaar gemaakt door onze gediplomeerde fietsenmakers. Zo krijgt iedere fiets een complete onderhoudsbeurt alvorens deze aan de klant wordt aangeboden. De volgende werkzaamheden worden onder andere toegepast bij het rijklaar maken van een fiets: de ketting, de remmen en de versnellingen worden afgesteld en indien nodig vervangen, de wielen worden gecontroleerd op spelingen of slagen, de banden worden gecontroleerd op slijtage en de verlichting wordt gerepareerd of eventueel vervangen. Vervolgens gaan de fietsen de verkoop in via onze webshop en onze fysieke winkel. Onze website wordt dagelijks vernieuwd en aangevuld met “nieuwe” tweedehands fietsen en is dus altijd up-to-date.

Levering
U kiest de fiets die u graag wilt kopen, u rekent af en de fiets wordt binnen 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd. Wij leveren kosteloos door heel Nederland en België. Voordat we tot de levering van uw fiets overgaan nemen wij altijd contact met u op. Daarom is het belangrijk dat u uw telefoonnummer en e-mailadres invult bij het plaatsen van de bestelling. Als u een slot heeft besteld is het niet noodzakelijk dat u bij de levering thuis bent. In overleg met u doen wij de fiets dan voor uw deur op slot en de sleutels in uw brievenbus. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw fiets af te halen in onze fysieke winkel die zich bevindt in Rotterdam.

Garantie
Al onze fietsen worden standaard afgeleverd met 1 maand aankoopgarantie. Deze garantie is van toepassing op de volgende onderdelen: trapas, achter- en vooras, frame en wiellagers. Mochten er zich na de garantietermijn problemen voordoen bij de fiets die niet zijn veroorzaakt door eigen toedoen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passende oplossing. Tevens beschikken wij over een eigen servicebus die te allen tijde bij u langs kan komen voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan uw fiets. Dit is zowel binnen als buiten de garantietermijn mogelijk.

Ruilen en retourneren
Mocht u niet tevreden zijn met de fiets dan kunt u de fiets binnen 14 dagen na aankoop ruilen of retourneren. U kunt er voor kiezen om de fiets zelf bij ons om te ruilen of af te geven. Dan geschiedt het omruilen en retourneren kosteloos en krijgt u bij een retour het volledige aankoopbedrag terug. Het is ook mogelijk dat wij de fiets bij u ophalen of komen omruilen. Hierbij houden wij €50 in van het aankoopbedrag voor de gemaakte transportkosten. Voor het ophalen of omruilen van een fiets in België houden wij €70 in van het aankoopbedrag voor de gemaakte transportkosten. Bij het ruilen of retourneren van een nieuwe fiets brengen wij naast de gebruikelijke transportkosten ook kosten voor het rijklaar maken van de fiets van €50 in rekening.