Verzendbeleid

Wanneer je een fiets koopt bij 2dehandsfietsenwinkel.nl dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden de fiets gratis binnen Nederland en België. Daarnaast streven wij er naar om alle bestellingen binnen 3 dagen te leveren. Al onze fietsen worden 100% rijklaar afgeleverd. Je kunt dus direct op weg!

Alles op een rijtje

  • Geen verzendkosten in NL en BE
  • Levering binnen 3 werkdagen 
  • Eigen bezorgservice
  • 100% rijklaar
  • Afhalen is mogelijk

Tijden

Verwerkingstijd

1 – 2 dagen

ma – vr
Doorvoertijd

1 – 3 dagen

ma – vr

Hoe gaat het in zijn werking?

U kiest de fiets die u graag wilt kopen, u rekent af en de fiets wordt binnen 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd. Wij leveren kosteloos door heel Nederland en België. Voordat we tot de levering van uw fiets overgaan nemen wij altijd contact met u op. Daarom is het belangrijk dat u uw telefoonnummer en e-mailadres invult bij het plaatsen van de bestelling. Als u een slot heeft besteld is het niet noodzakelijk dat u bij de levering thuis bent. In overleg met u doen wij de fiets dan voor uw deur op slot en de sleutels in uw brievenbus. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw fiets af te halen in onze fysieke winkel die zich bevindt in Rotterdam.

Voor het retourneren of omruilen van de fiets vragen wij een eenmalige vergoeding van €50 voor bestellingen uit Nederland en €70 voor bestellingen uit België. Voor meer informatie over retourneren of omruilen bekijk ons

RETOURBELEID