Binnen 3 dagen 100% rijklaar thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Bekijk ze hieronder of neem contact met ons op
How can we help?

FAQ

Hoe worden de fietsen rijklaar gemaakt?

Iedere fiets krijgt een grote onderhoudsbeurt die wordt uitgevoerd door een van onze monteurs.

Vervolgens gaat de fiets indien nodig naar de poets- en lakafdeling. Daarna wordt de fiets gefotografeerd en op de website geplaatst.

Als een fiets besteld wordt, wordt de fiets nogmaals gecontroleerd en worden eventuele accessoires op de fiets gemonteerd.

Wat te doen bij een probleem met mijn fiets?

Ervaart u een probleem met uw fiets dan kunt u mailen naar info@2dehandsfietsenwinkel.nl. U krijgt binnen 48 uur een reactie via de mail of u wordt teruggebeld.

U kunt ook bellen naar onze klantenservice op het nummer 0031645546721.

Kan ik mijn fiets kosteloos omruilen of retourneren?

Als u de fiets zelf retourneert bij onze showroom dan is het omruilen of retourneren kosteloos. Indien u wilt dat de fiets door ons wordt omgeruild of opgehaald zijn hier voor bestellingen uit Nederland transportkosten van €50 aan verbonden.

Voor het ophalen of omruilen van een fiets in België wordt €70 in rekening gebracht.

Bij het ruilen of retourneren van een nieuwe fiets brengen wij naast de gebruikelijke transportkosten ook kosten voor het rijklaar maken van de fiets van €50 in rekening. Deze kosten brengen wij ook in rekening als u de nieuwe fiets zelf retourneert.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren door een mail te sturen naar info@2dehandsfietsenwinkel.nl. Wij raden u aan om een annulering zo snel mogelijk te melden. Zolang een fiets nog niet verzonden is, zal de annulering kosteloos geschieden.

Zodra de fiets is opgehaald door de transporteur zullen wij voor bestellingen uit Nederland €50 in rekening moeten brengen. Voor bestellingen uit België bedraagt dit €70.

Zit er garantie op de fietsen?

Ja, de fietsen worden altijd geleverd met een maand garantie.

Zit er verlichting op de fietsen?

Bijna al onze fietsen zijn voorzien van een werkend voor- en achterlicht. U kunt in de product omschrijving lezen of een fiets over verlichting beschikt.

Zijn de fietsen klaar voor gebruik?

Al onze fietsen worden 100% rijklaar afgeleverd. U hoeft er zelf niets meer aan te doen en u kunt na ontvangst van de fiets meteen gaan fietsen.

Hoe koop ik een fiets?

Dat kan op twee manieren;

U kunt de fiets online bestellen op onze website en de fiets wordt binnen 3 werkdagen (bij nieuwe fietsen binnen 5 werkdagen) bij u geleverd.

U kunt ook langskomen bij onze showroom en de fiets ter plekke kopen.

Hoe komen wij aan onze fietsen?

Wij kopen onze fietsen op bij diverse grote fietsenwinkels. Daarnaast kopen wij ook fietsen op van gemeenten met wie wij een samenwerkingscontract hebben. Ook verkrijgen wij fietsen door inruil.

Kan er een gestolen fiets tussen zitten?

Al onze fietsen zijn geregistreerd en gecontroleerd op diefstal. De framenummers zijn gecheckt. Het is niet mogelijk dat u een gestolen fiets bij ons aantreft.

Door wie worden de fietsen bezorgd?

Bestellingen buiten Rotterdam worden bezorgd door een externe transporteur. Bestellingen uit Rotterdam en directe omgeving worden bezorgd door onze eigen chauffeur. Ongeacht door wie de fiets wordt bezorgd zal uw fiets altijd rijklaar worden afgeleverd.

Wat is de levertijd?

De levertijd van tweedehands fietsen naar Nederland en België bedraagt 3 werkdagen. Bestelt u een nieuwe fiets dan bedraagt de levertijd 5 werkdagen. Bestellingen uit Duitsland en Frankrijk worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Kan ik de fiets ook afhalen?

Het is mogelijk om de fiets die u heeft besteld zelf af te halen. U kunt tijdens het plaatsen van de bestelling kiezen voor de optie afhalen. Zodra uw fiets klaar is voor afhaling zult u hierover een mail ontvangen. Het duurt doorgaans 24 uur tot u uw fiets kunt afhalen.

Zijn jullie een webshop of winkel?

2dehandsfietsenwinkel.nl is zowel een webshop als een winkel. Ons ruim assortiment aan fietsen kunt u ook komen bekijken en uitproberen bij onze showroom.

Kan ik mijn oude fiets inruilen?

Het inruilen van een fiets is alleen mogelijk bij onze showroom. Als de fiets bezorgd moet worden is het helaas niet mogelijk om uw oude fiets in te ruilen. Wilt u af van uw oude fiets (zonder vergoeding) dan kunt u deze meegeven met de chauffeur.

Contact

Noorderhagen 229A
3078CJ Rotterdam (naast de KwikFit)

Tel: +316-45546721
Mail: info@2dehandsfietsenwinkel.nl
KVK: 88708624
BTW: NL864741030.B01.