Binnen 3 dagen 100% rijklaar thuisbezorgd

Tweedehands Fietsen Breda

Welkom bij 2dehandsfietsenwinkel, de vooraanstaande plek voor tweedehands fietsen in Breda. Onze uitgebreide selectie betaalbare bikes straalt niet alleen allure uit, maar biedt ook sublieme rijervaringen. Of je nu een stadsfietser bent die rust zoekt, een adrenaline-junkie die naar een mountainbike hunkert, of simpelweg een relaxte e-bike rijder, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt.

 

Volledig refurbished

Bij 2dehandsfietsenwinkel zetten we in op onwrikbare betrouwbaarheid en onberispelijke kwaliteit. Voordat een fiets ons pand verlaat, onderwerpen onze ervaren fietsmonteurs hem aan een grondige inspectie. We waarborgen dat alle essentiële onderdelen, zoals remmen, versnellingen, banden en lichten, in perfecte staat verkeren. En als er iets aangepakt moet worden, dan handelen we er meteen naar. Zo ben je verzekerd van een veilige fiets die je geen enkel gedoe zal bezorgen. Jouw tweedehands fiets volledig refurbished en daarmee een blijvertje voor de komende tien jaar!

 

Eindeloze keuzemogelijkheden!

Bij 2dehandsfietsenwinkel beseffen we dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft als het op tweedehands fietsen aankomt. Daarom beschikken we over een immens scala aan diverse modellen en typen, zodat je gegarandeerd de fiets vindt die naadloos bij je past. Of je nu op zoek bent naar een relaxte cruiser voor dagelijks gebruik, een stoere mountainbike voor avontuurlijke tochten, of een e-bike om moeiteloos te rijden, bij ons slaag je ongetwijfeld. Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren en je de allerbeste keuze te laten maken, volledig afgestemd op jouw wensen en budget.

 

Betaalbare tweedehands fietsen Breda

Bij 2dehandsfietsenwinkel begrijpen we dat je geen fortuin wilt uitgeven aan een tweedehands fiets in Breda. Daarom hanteren we zeer aantrekkelijke prijzen, die ook voor studenten betaalbaar zijn. Bij ons krijg je waar voor je geld en nog veel meer. Maar we gaan verder dan enkel de verkoop van fietsen. Ons team staat altijd voor je klaar met buitengewoon vriendelijk advies, handige tips en alle ondersteuning die je maar nodig hebt. We wensen namelijk dat jij ten volle kunt genieten van je fiets en dat alles op rolletjes loopt.

 

Duurzaam en milieubewust

Als je kiest voor een tweedehands fiets bij 2dehandsfietsenwinkel, draag je niet alleen bij aan je eigen tevredenheid, maar lever je tevens een waardevolle bijdrage aan een duurzame toekomst. Door te opteren voor tweedehands fietsen vermindert de vraag naar nieuwe fietsen, en lever je een positieve bijdrage aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke bronnen. Dat is werkelijk fantastisch, nietwaar?! Bij 2dehandsfietsenwinkel zijn we trots op ons groene en milieubewuste karakter.

 

Tweedehands fietsen in Breda

Breda is bij uitstek een fietsvriendelijke stad, waar fietsen een integraal onderdeel is van het dagelijkse leven. Met uitgebreide fietspaden, weelderige parken en historische straatjes is het verkennen van Breda op twee wielen een waar genoegen. Van de indrukwekkende Grote Kerk tot het gezellige Grote Markt, elke hoek van de stad is gemakkelijk bereikbaar per fiets. Ook buiten het centrum biedt Breda prachtige fietsroutes langs de Nieuwe Mark en de pittoreske Mastboschen. Met een actieve fietsgemeenschap en talloze fietsvriendelijke evenementen is Breda een waar paradijs voor fietsers van alle leeftijden en niveaus. Met een tweedehands fiets van 2dehandsfietsenwinkel ben je helemaal klaar om Breda te verkennen.